Mellem liv og død

 

Questland

Ridder Aciel er på en farlig mission sammen med sine tre kampfæller. Under et jordskælv falder han i en kløft og forsvinder. Han vågner op i en anden verden, hvor tilværelsen stiller nye krav til ham. Liv og død opleves helt anderledes end i den verden, han kom fra.

Kapitel fra bogen
Ordliste fra bogen
Kryopternes borg
Interview med forfatteren
Anmeldelse i Troldspejlet

Køb bogen her

Questland: Prinsen og taberen

Tom og Jan spiller sammen netspillet Questland, men oplever irriterende uregelmæssigheder. De bliver klar over fejlene hænger sammen med en større sammensværgelse, hvor Questland er kommet i hænderne på ubehagelige bagmænd. Tom og Jan beslutter at finde ud af, hvordan de kan modarbejde komplottet og konsekvenserne for de uskyldige ofre, både i Questland og i vores verden.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Amalie og skytsånden

Amalie kommer ud for en ulykke, og på hospitalet dukker der en skytsånd op, som skal hjælpe med at føre hendes sjæl over på den anden side. Men Amalie vil ikke tro på at hun er død, så hun protesterer og forlanger at den nyuddannede skytsånd Pamfilius beviser at hendes tid er kommet. Det bliver ikke så let for ham, med ved deres fælles undersøgelser finder de ud af at der er store ting i gang, som truer menneskenes liv på Jorden.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Sasjas sidste chance

Matilda har mærkelige drømme om en pige, Sasja, der lever i en helt anden del af verden hvor livet er meget anderledes. Sasjas problemer bliver mere og mere påtrængende, og en dag finder Matilda ud af, at det ikke bare er tilfældige drømme. De vedrører hende selv på en afgørende måde. Matilda beslutter at følge de spor drømmene giver hende.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Mathias og undergangen

Et sted i en kælder venter Mathias og Gustav sammen med deres far på, at eftervirkningerne af at globalt sammenbrud skal drive over, så de igen kan færdes frit i verden udenfor. På et andet plan har Louise besluttet at flytte fra hendes irriterende mor for at prøve at finde den far, hun aldrig har kendt. På den rejse møder hun livsvilkår, hun slet ikke kender til.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Randis rastløshed

Randi er en gåde for Lasse. På den ene side ser han op til sin klassekammerat. Hun har tjek på alt, og når hun beder ham hjælpe med et af hendes mange projekter, siger han altid ja. Men der er også noget skræmmende over hende. Hvordan kan man være så selvsikker og alligevel have sådan en foragt for livet? En dag sker det, han har frygtet. Kan han finde ud af, hvad der er galt?

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Autisten

Bertil er 30 år og autist. Han har svært ved at aflæse andres følelser og selv give udtryk for dem. Det har han lært at leve med gennem sit regelmæssige liv, men så møder han en pige, som han til sin overraskelse føler sig tiltrukket af. Hvad skal han gøre for at klare disse nye problemer, som han pludselig bliver stillet over for?

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren
Billeder til bogen

Køb bogen her

Fort Europa

En forbitret kamp om Jordens sidste ressourcer har ført til verdensomspændende krige, og Sofia og Markus prøver fortvivlet at holde sig i live i resterne af Fort Europa på trods af alle de farer der truer efter civilisationens sammenbrud.
I en helt anden tid forelsker en ung kriger sig i en pige fra en anden stamme, og de må flygte til Den forbudte Dal, hvor de også prøver at overleve, skønt alvorlige forbandelser hviler over stedet.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren
Referencer til bogen

Køb bogen her

Dania og Rød Front

Mads og Danias mor kan ikke betale huslejen, så de må foreløbig bo i en campingvogn ude i skoven. Mens mor er borte, gør børnene en opdagelse, da et træ under en storm rammer vognen. Deres liv ændres, og de tager ud på en mærkelig rejse, der fører dem gennem et land med opbrud i samværsformer, traditioner og ideer om fremtidens samfund. De møder også andre, der oplever at noget farligt er på vej...

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Pamfilius: Silver Cross

Fire børn bor alene med deres mor i en familie, de holder meget af. Da moderen dør finder børnene en løsning, så de håber at kunne få lov at blive sammen. I sjæleplanet Limbo mellem himlen og Jorden leder Pamfilius og Pollux fra Sjæletjenesten efter en ganske bestemt sjæl. For at gennemføre deres opgave må de tage stilling til afgørende spørgsmål omkring liv og død, som også kommer til at berøre søskendeflokkens skæbne såvel som livet på Jorden.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

13 uger

Nina oplever noget særligt, da en sympatisk læge viser interesse for hende i venteværelset på hospitalet. De bliver tiltrukket af hinanden, og de oplever begge nogle uger med heftig forelskelse. Men der er mørke skyer i horisonten, som truer med at ødelægge deres spirende lykke. Vil de kunne klare disse voksende problemer med kærligheden i behold? Dette lyder som en lægeroman – men det er det så alligevel ikke helt…

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Killroy United

Thomas bliver overrasket, da skæbnen ved en tilfældighed fortæller ham, hvem han blev far til tyve år tidligere, dengang han var sæddonor. Han er nysgerrig men vil ikke pådutte andre sit biologiske forældreskab, så han finder en undskyldning for at opsøge nogle af donorbørnene uden at sige hvem han er.
Thomas når dog ikke langt inden hans fortid ser ud til at vende tilbage fra en anden kant, denne gang negativt. Han har foretaget sig letsindige ting i årenes løb, som truer med at hævne sig.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Pamfilius: Spøgelsesjægerne

Han skulle aldrig have kravlet ud på det tag ... 
Bagefter gik alting skævt og intet var som før. 
Det eneste gode var, at han mødte sin storesøster igen. 
Efter hendes død havde han forligt sig med aldrig at se hende mere, og det kom bag på ham, hvor meget han havde savnet hende.
Gensynet var næsten det hele værd, men nu var hun og mange andre forsvundet på uforklarlig vis.
Han måtte finde hende igen – selv hvis det betød, at han skulle søge hjælp hos en af Sjæltjenestens laveste embedsmænd. 
Pamfilius kaldte han sig – han sagde, at sporet førte til Cassiopeja ... men kunne man overhovedet stole på en drage?

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Svinefælden

Svinesygdommen MRSA CC398 muterer. Nu tager den ikke blot livet af svækkede patienter, der bliver smittet, men også helt almindelige raske danskere. En epidemi breder sig, og de ansatte i landindustrien, som er raske smittebærere, lægges for had.
Mette rammes af sygdommen og i sin koma fabulerer hun over sin og samfundets situation hvor grisene spiller en hovedrolle.
Et moderne eventyr der trækker tråde tilbage til Alice i eventyrland, Troldmanden fra Oz og Peter Pan.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

3 dage - en mordhistorie

Allan, Charlotte og Erik tager ud på en weekendtur for at opklare et mordmysterium på godset Bøgelund. Her har man rekonstrueret en gammel familietragedie som et rollespil, de besøgende inviteres til at opklare.
Trekløveret opklarer også den spegede sag, og de bliver udnævnt til mesterdetektiver, men så sker der noget alvorligt. En tragisk begivenhed sætter hele den gamle sag i et nyt og farligt lys, og vore venner bliver indblandet i opklaringen af denne nye tilføjelse til den gamle kriminalsag. Dette bringer flere personer i livsfare.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Drengen, der elskede Carl Barks

Nu hvor mit arbejde med tegneserier er afsluttet har jeg samlet trådene og skrevet denne erindringsbog. Jeg var med da tegneserierne fra halvfjerdserne og frem gradvist blev accepteret som udtryksform. Ikke mange tegneserieskabere har skrevet om deres arbejde, og jeg har bidraget i mange sammenhænge som tegner, forfatter, redaktør og redaktionel medarbejder. Desuden har jeg oversat en masse tegneserier, og jeg har haft en herlig tid op gennem alle årene.

Kapitel fra bogen

Køb bogen her

Algernon

Verdensomfattende krige oven på klimakatastrofen har mindsket Jordens befolkning. De fleste mennesker opholder sig af sikkerhedsmæssige grunde i store befæstede byer, hvor robotter klarer alle praktiske opgaver. Men det faldende befolkningstal gør visse grupper af mennesker mistroiske og tror at robotterne vil overtage magten. Agenten Magnus fra RoboService og robotten Algernon fra København 2 får til opgave at finde ud af, om denne trussel er reel.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Facebook Forbandelsen: Fortroligheden

Pia er Facebook narkoman. Hun tjekker og opdaterer hver dag, og hun deler filer og kommer med sin mening om andres posteringer. Men en dag får hun et ubehageligt billede, hvor hendes blodige lig ligger i græsset. Teksten lyder ’Sådan kan det gå’. Hvad skal det betyde? Hendes forsøg på at finde meningen med dette sender hende på en rutsjetur gennem mange års brug af Facebook.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Facebook Forbandelsen: Undskyldningen

Da Helmer forlader Drengehjemmet, håber han engang at kunne gøre samfundet opmærksom på overgrebene på den institution hvor han var anbragt i sin barndom og ungdom.
Først efter mere end fyrre år kommer han til at virkeliggøre dette ønske. Sammen med andre anbragte børn fra dengang danner han en forening, der skal prøve at få staten til at indrømme den forkerte praksis man alt for længe fastholdt på mange af statens sociale institutioner omkring behandlingen af anbragte børn.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Fort Europa 2

En forbitret kamp om Jordens sidste ressourcer har ført til verdensomspændende krige, og Sofia og Markus prøver fortvivlet at holde sig i live i resterne af Fort Europa på trods af alle de farer, der truer efter civilisationens sammenbrud.
I en anden tid forlader nogle krigere skoven for at hjælpe en gravid pige, der har opsøgt dem for at få beskyttelse. De opdager et samfund, der er domineret af kvinder, og den kommende fødsel af et sjældent drengebarn splitter kvindebyen.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Ella

Ella er multihandicappet og sidder i kørestol. Hun føler sig meget isoleret, men hun har en lidenskabelig interesse, der bringer hende i kontakt med Oliver. Det fører til flere forbindelser udadtil, og Ella oplever, at verden åbner sig for hende. Samtidig bliver andre børn i kørestol bortført. Vil den skæbne ramme Ella, og er hun offer for andre mere skjulte trusler?

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Fort Europa 3: Pandemi

Anne og Poul er søskende og arbejder sammen med deres far på et nødhjælpsdepot, der uddeler værnemidler under de tilbagevendende pandemier, som folk nu blot kalder Pesten. Det rygtes, at en kur mod sygdommen findes i et ukendt område kaldet "Distrikt 41", og faderen rejser ud for at finde det. Men tiden går, og de møder Karen, som véd, at "Distrikt 41" ejes af firmaet Altrolab, der netop har introduceret en medicin til behandling af Pesten...

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Hjemkomsten

Efter sin gymnasietid må Jonas flytte fra barndommens provinsby. Da han har et anspændt forhold til sin far, kommer han først tilbage mange år senere for at gense faderen, der nu ligger i koma på sygehuset. Denne hjemkomst får ham til at genkalde sig alle minderne fra ungdommen. Han møder også drengen Emil, som fortæller, at han ofte kom i faderens hus, før han blev indlagt. Der opstår et nært forhold mellem de to, der deler holdninger om meget i tilværelsen. Deres møde får en afgørende betydning for dem begge.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Questland 3: Daniel og Rollespillet

Daniel er tidligere bruger af computerspillet Questland, så da han ser, at det nedlagte spil skal hyldes ved en rollespilsfestival, beslutter han at deltage. Han farer vild i skoven og møder konstablen Martin, som er hjemvendt efter en udstationering. Daniel opdager, at virkelighedens krigerhåndværk kan have ubehagelige følgevirkninger. Martin lider af PTSD, og da han får et tilbagefald, beslutter Daniel at prøve at hjælpe ham. Han vil opsøge en af Martins gamle krigskammerater, en person ved navn Holger, tidligere kendt som Aciel, dengang han var ridder i Sarlydor...

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Glemt

Villads er repræsentant i hårde videvarer, men hans regelmæssige ungkarleliv bliver forstyrret, da han tager en ung blaffer op, der har mistet hukommelsen efter en trafikulykke. Villads laver om på sin rute, så han kan hjælpe den unge mand med at finde ud af hvem, han er. Det bliver en anderledes rejse, der kommer til at skræmme dem begge.

Kapitel fra bogen
Interview med forfatteren

Køb bogen her

Fort Europa 4: Flugten

To unge kurdere oplever, at deres by under deres fravær er blevet bombet ved kemisk krigsførelse og befolkningen dræbt. De vælger at flygte nordpå. Efter megen modgang kommer de med andre flygtninge til Europa og bliver vidner i en retssag mod krigsforbryderne...

Kapitel fra bogen

Køb bogen her

Fort Europa 5: Danmark drukner

Billund er den nye havneby mod vest i resterne af Danmark. Herfra sejler Erik med sin katamaran ud på sine ture i Eurohavet, der omfatter hele Nordeuropa. Men han får et problem, da en lille familie på en ø han plejer at besøge, pludselig er forsvundet. Hvorhen? Havet er stort og det bliver en besværlig eftersøgning.

Kapitel fra bogen

Køb bogen her

 

Freddy Milton kan kontaktes på milton.freddy@gmail.com